Website per maand betalen

Je website op maat gemaakt, door een professionele en ervaren webbouwer

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel direct 06-15549090

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PREMIUM WEBSITE, SPECIAAL VOOR JOU GEMAAKT

Premium website per maand betalen

Zoek je naar een website abonnement die je per maand kan betalen en wil je een uitstekende website laten maken, volledig naar jouw wensen? Ik help je graag jouw droom website te realiseren. Daarbij maak ik gebruik van moderne en premium software, waardoor je website er precies uit zal zien zoals jij dat wilt. Om je keuze gemakkelijk te maken heb ik een aantal aantrekkelijke pakketten samengesteld. Daar zul je waarschijnlijk geen nee tegen zeggen!

Mijn website pakketten zijn inclusief:

Heb je een aanvraag ingediend, dan neem ik telefonisch contact met je op om te bespreken wat je plannen zijn voor de te maken website. Zodra ik een goed beeld heb van je wensen stuur ik je een voorstel tot samenwerking. Vanaf het moment dat ik start met het bouwen van de website tot aan de oplevering ervan zullen we regelmatig contact met elkaar hebben. Alleen zo kan ik er voor zorgen dat de website precies zo wordt als jij dat voor ogen hebt.

Standaard bij elk website abonnement

Websitebouw & Design

Ik maak je website precies zoals jij die wilt. Heb je een voorbeeld voor me van wat je mooi vindt? Ik maak het graag na. Heb je een template gezien op deze website dat je mooi vindt, dan maak ik dat graag op maat. Je kunt bij mij kiezen uit meer dan 250 WordPress templates. Wat je ook wilt, ik bouw het voor je. Er zitten geen grenzen aan het design!

Eenvoudig aan te passen website

De website die ik oplever is eenvoudig te onderhouden, zowel op het gebied van tekst als op dat van afbeeldingen. Tijdens het bewerken klik je simpelweg een tekst of afbeelding aan, pas je deze aan zoals jij wilt, klik je op opslaan - en klaar is Kees. Uiteraard laat ik je eerst zien hoe dat werkt, tijdens onze persoonlijke Teamviewer meeting.

Onbeperkte support

Je probeert iets te maken of in te stellen aan je website maar je komt er niet uit? Ik sta tijdens kantooruren altijd voor je klaar. Buiten deze tijden word je melding op de eerst volgende werkdag direct opgepakt. Kan het niet wachten en is je website offline? Dan kunnen we in overleg buiten kantoortijden je website herstellen.

Betaal per maand

Geen grote investeringen maar wel direct online met je onderneming? Voor een klein bedrag per maand ben je online voor jouw klanten. Het grootste voordeel van een website abonnement is dat je premium software krijgt opgeleverd. Dat scheelt jou een flinke investering en met deze software is je website 100% aanpasbaar.

Elementor Pro + Ultimate addons

Elementor is momenteel de beste paginabouwer op de markt. Met de premium toevoegingen Elementor Pro en Ultimate addons heb je ongelimiteerde mogelijkheden in het design en de opbouw van je website. Deze plugins zitten bij jouw website inbegrepen en zijn de eerste zes maanden gratis. Daarna profiteer je ervan met een sterk gereduceerd tarief.

Astra Pro

Astra Pro is zonder twijfel het meest uitgebreide te bewerken WordPress thema op de markt. Met dit premium thema in combinatie met Elementor zijn er geen grenzen meer aan design en is je website volledig aan te passen aan jouw wensen. Dit thema is bij jouw website inbegrepen en is de eerste zes maanden gratis.

Gravity Forms Basic formulieren

Met Gravity Forms Basic kun je onbegrensd formulieren maken, zoals bijvoorbeeld een contact formulier of een offerte formulier. Met een professioneel formulier van Gravity Forms kunnen je klanten heel eenvoudig contact met je opnemen en bepaal je zelf welke informatie je wilt ontvangen. Deze plugin zit bij jouw website inbegrepen en is de eerste zes maanden gratis. Je kunt indien je dat wenst tevens de Pro en Elite versies gebruiken.

Gratis domeinnaam

Gratis NL domeinnaam bij elke website of webshop die je bij ons onderbrengt. Meerdere domeinen nodig? Geen probleem, deze kun je bij ons registreren en gebruiken wanneer je wilt. Alle domein extensies kan je bij mij bestellen tegen marktconform prijzen.

SEO Ready website

Een SEO-ready website is een website die klaar is voor het internet en zoekmachines. Als je bij mij een website laat maken, dan koppel ik die aan Google Analytics en Search Console. Op die manier kun je precies bijhouden hoe je website presteert en hoeveel bezoekers je ontvangt. Ik stel tevens de metatags & descriptions voor je in en optimaliseer je website bovendien op laadsnelheid.

Uitleg tijdens teamviewer meeting

Als ik je website heb gebouwd, wil je uiteraard wel de mogelijkheid hebben om ook zelf aan de slag te kunnen gaan met de inhoud. Daarom geef ik je na de oplevering tijdens een Teamviewer meeting een uitgebreide rondleiding door het WordPress CMS. Zo laat ik je zien hoe eenvoudig het is om de website aan te passen. Mocht je aanpassingen toch liever door mij laten doen of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij me terecht.

Responsive design

Een responsive website is een website die zich aanpast aan elk denkbaar beeldschermformaat. Als ik een website voor je maak, is die altijd responsive en zal die dus ook goed zichtbaar zijn op iedere desktop, tablet en mobiel. Ook is je website eenvoudig af te stellen op specifieke beeldscherm formaten. Ik lever je website altijd perfect afgesteld op.

Kies uit 50 miljoen foto's met licentie

Heb je afbeeldingen nodig voor je website? Bij mij kun je kiezen uit meer dan vijftig miljoen stockfoto’s met licentie. Met de juist gekozen professionele foto's kun je je website een uitstraling geven die helemaal aansluit op jouw smaak en dat wat past bij jouw bedrijf. En dat is belangrijker dan je denkt!

Logo ontwerp

Bij een website hoort een logo. Heb je dat nog niet? Dan maak ik graag een logo voor je website, dat helemaal past bij jouw business, doelgroep, product of dienst.

Webhosting & e-mail

Als ik een website voor je maak kun je bij mij tevens terecht voor webhosting & e-mail. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar je hosting en e-mail instellingen. Is er iets met je website aan de hand? Dan heb je alle service onder één dak, met één aanspreekpunt. Ik regel alles voor je, van domeinregistratie tot aan een perfect werkende website. Je kunt op die manier ook eenvoudig doorgroeien, want voor elk type Managed Webhosting kun je bij mij terecht.

Onderhoud & security

Met mijn WordPress Onderhoud & Security pakket heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en de beveiliging van je website. Dit pakket is inclusief beveiligingssoftware t.w.v. €99,- per jaar. Met dit pakket hoef je je nooit meer zorgen te maken over nare hackers, malware en virussen en is je website altijd up-to-date.

WordPress website per maand betalen

Website abonnementen

Website abonnement 1

Premium website op maat
129
89,- Per maand
 • Websitebouw & design
 • Tot 7 pagina's
 • Webhosting & e-mail
 • Gratis 2GB dataopslag
 • Gratis .nl domeinnaam
 • Onderhoud & security
 • SEO Ready website
 • Elementor Pro
 • Elementor Ultimate addons
 • Astra Pro
 • Gravity Forms
Populair

Website abonnement 2

Premium website op maat
179
149,- Per maand
 • Websitebouw & design
 • Tot 14 pagina's
 • Webhosting & e-mail
 • Gratis 5GB dataopslag
 • Gratis .nl domeinnaam
 • Onderhoud & security
 • SEO Ready website
 • Elementor Pro
 • Elementor Ultimate addons
 • Astra Pro
 • Gravity Forms

Website abonnement 3

Premium website op maat
199,- Per maand
 • Websitebouw & design
 • Tot 21 pagina's
 • Webhosting & e-mail
 • Gratis 5GB dataopslag
 • Gratis .nl domeinnaam
 • Onderhoud & security
 • SEO Ready website
 • Elementor Pro
 • Elementor Ultimate addons
 • Astra Pro
 • Gravity Forms
WordPress website abonnement

6 redenen om direct in te stappen

Website laten maken - helemaal op maat

Wil je een website laten maken? Bij mij kun je terecht voor premium websitebouw & design. Daarbij maak ik je website precies zoals jij wilt, zonder grenzen te stellen aan design. Ik bouw je website bijvoorbeeld aan de hand van een voorbeeld, of met jouw eigen ontwerp, of op basis van een WordPress template dat een prachtige basis biedt. Kies je voor het laatste, dan bied ik je de keuze uit maar liefst meer dan 250 WordPress templates.

SEO Ready website

Een website die SEO ready is, is een website die gemaakt is volgens de eisen van het internet en die gericht is op de formules van zoekmachines, waardoor je website beter gevonden wordt. Ik koppel je website aan Google Analytics en Search Console. Daarmee houd je heel eenvoudig bij hoeveel mensen je website dagelijks bezoeken en hoe je website per maand presteert. Ik stel bovendien de meta tags & descriptions voor je in. Daarnaast optimaliseer ik je website op laadsnelheid.

Onderhoud & security

Wil je een website laten maken, dan is het een goed idee om bij je website direct een onderhoudspakket te bestellen. Met het WordPress Onderhoud & Security pakket heb je zelf geen omkijken meer naar de beveiliging en het onderhoud van je website. In dat geval hoef je je geen zorgen te maken over hackers, malware en virussen en is je website altijd up-to-date. Dit mooie pakket is inclusief beveiligingssoftware, t.w.v. €99,- per jaar.

Eenvoudig te bewerken pagina's

Professionele websitebouwers kiezen vrijwel altijd voor Elementor, want het is de beste paginabouwer op de huidige markt. Kies je voor de premium toevoegingen Elementor Pro en Ultimate addons, dan heb je zelfs ongelimiteerde mogelijkheden in het design en de opbouw van je website. Deze handige plugins zijn standaard bij jouw website inbegrepen en de eerste zes maanden gratis. Na een half jaar profiteer je van een sterk gereduceerd tarief.

Uitleg tijdens teamviewer meeting

Als je een website laat maken, dan is het wel handig als je die zelf ook kunt bedienen. Daarom laat ik je, als hij klaar is, graag zien hoe je zelf aan de slag kunt met je website. Tijdens een Teamviewer meeting geef ik je een rondleiding door het WordPress CMS. Op die manier leer je op een eenvoudige manier hoe je foto’ en tekst op de website zelf kunt aanpassen. Mocht je daarna toch nog hulp nodig hebben, dan kun je uiteraard altijd bij mij terecht.

Persoonlijk contact

Voor mij is onderling contact onmisbaar tijdens het bouwen van jouw website. Zodra ik de basis van je website klaar heb, stuur ik je dan ook direct een link per e-mail. Zo kunnen we samen kijken naar hoe je website er op dat moment uit ziet. Vervolgens zetten we in overleg alle puntjes op de i, totdat jij helemaal tevreden bent over het design. In een later stadium laat ik je tevens zien hoe je aanpassingen doet aan je nieuwe website.

reviews

Wat mijn klanten vertellen

Fijne man, die echt maatwerk levert voor een scherpe prijs! Wouter neemt alle tijd om ons uitleg te geven. In deze nieuwe wereld van Woocommerce en WordPress. We zijn erg blij met onze mooie website. Als we iets willen dan probeert Wouter daar echt iets moois van te maken. Hij heeft ook zelf allerlei leuke ideeen. Wouter neemt ook de tijd om allerlei adviezen te geven.
Anda van der Lem
Google review
5 sterren
Site is naar volle tevredenheid opgebouwd Wouter heeft alle tijd genomen om goed te luisteren wat voor een site ik wil. Deze vertaalslag heeft hij perfect vertaald naar een hele mooie site waar ik erg trots op ben!
Marcel Jansen
Google review
5 sterren
Een zeer betrouwbare partner voor het bouwen van je eigen website of webshop. Neemt alle tijd voor je om je door alle stappen te begeleiden. Heeft uitstekende kennis van zaken en is zeer professioneel. Ik zou hem iedereen aanbevelen!
Frits Pol
Google review
5 sterren

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen neem ik contact met je op. Zo kunnen we even kennis maken en je plannen voor je website te bespreken. Vervolgens ontvang je een overeenkomst, waarin precies staat aangegeven wat ik voor je ga doen en wat ik oplever. Heb je die overeenkomst voor akkoord ondertekend, dan plan ik het maken van je website in en ga ik aan de slag.

De oplevertijd is afhankelijk van een aantal zaken, zoals het op tijd aanleveren van content en de omvang van het project. Mijn ervaring is, dat de gemiddelde oplevertijd van een complete website tussen de één à twee weken ligt. De website is in ieder geval binnen 30 dagen afgerond. Zo voorkom ik zelf ook dat er teveel projecten tegelijk blijven liggen. Genoeg tijd dus om ook de puntjes op de i te zetten.

Het website abonnement heeft een looptijd van 12 maanden en is daarna per maand opzegbaar.

Mocht je echt willen opzeggen (wat ik mij niet kan voorstellen) dan kan dat en is alle content die je zelf hebt aangeleverd jouw eigendom. De website en de content die wij hebben aangebracht blijven ons eigendom.

Ja, je kunt altijd wijzigingen blijven doorgeven. Als het een stuk tekst is of een afbeelding dan zet ik deze gratis op je website. Als het grotere aanpassingen zijn, zoals nieuwe functies of extra pagina’s, dan overleggen we even over de kosten. Zelf kun je natuurlijk ook aanpassingen doen. Maar indien nodig sta ik altijd voor je klaar.

Je hebt volledig beheer over alle pagina’s, teksten & afbeeldingen. De rest van het onderhoud en aanpassingen aan je website word door ons gedaan. Op deze manier blijft je website veilig en stabiel en heb je geen omkijken naar de meer ingewikkelde aanpassingen.

De abonnementsperiode gaat in op de dag dat we starten met de websitebouw. De maandtermijnen worden een maand vooruit met automatische incasso geïncasseerd. Wil je geen automatische incasso dan verwacht ik daar een goede rede voor en kunnen we misschien andere afspraken maken.

Je kunt kiezen uit meer dan 250 WordPress templates die volledig te bewerken zijn. Zit er niets bij wat je leuk vindt? Dan maak ik een website zoals jij dat wilt, aan de hand van één of meer voorbeelden van bestaande websites die je mij stuurt. Ik kopieer uiteraard geen websites, maar kan er wel één bouwen in dezelfde stijl.

Ja, de domeinnaam wordt op jouw naam geregistreerd, zodat je zelf eigenaar bent van de website. Dat is wel zo handig, want meestal is de website ook je bedrijfsnaam en die wil je natuurlijk in eigen beheer houden. Het domein kan zowel op naam van je bedrijf als privé geregistreerd worden. Als je al een domeinnaam hebt, dan verhuis ik deze naar onze registrar en registreer ik hem vervolgens op jouw naam.

Heb je meer hostingruimte nodig? Geen probleem 🙂 Je hebt standaard 2 of 5GB gratis opslagruimte en voor de meeste websites & e-mail is dit voldoende. Ga je hier overheen dan betaal je €10,- per maand per 5GB extra. Dit gaat helemaal automatisch.

Vanwege het karakter van deze dienst beheren wij de webhosting en e-mail voor jou. Op deze manier kan ik jou optimale omstandigheden en instellingen garanderen. Groei je uit deze shared hosting en heb je meer power nodig dan kan ik je ook een superserver aanbieden. Hiervoor ontvang je dan een offerte.

De stap naar een succesvolle website

Kom in contact!

Ben je zover dat je de stap wilt nemen naar een nieuwe en moderne website? En wil je dit ongelofelijk complete pakket per maand betalen? Dan sta ik jou graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Je kan mij een bericht sturen maar je mag mij ook bellen. Een telefoontje kan al snel meer duidelijkheid geven over wat ik voor jou kan betekenen.

Wouter

Webdesigner

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven