Woocommerce webshop laten maken

Je webshop op maat gemaakt, door een professionele en ervaren webbouwer

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel direct 06-15549090

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PREMIUM WEBShop, SPECIAAL VOOR JOU GEMAAKT

Premium Woocommerce webshop laten maken

Wil je een uitstekende Woocommerce webshop laten maken, volledig naar jouw wensen? Ik help je graag jouw droom webshop te realiseren. Daarbij maak ik gebruik van moderne en premium software, waardoor je webshop er precies uit zal zien zoals jij dat wilt. Om je keuze gemakkelijk te maken heb ik een aantal aantrekkelijke pakketten samengesteld. Daar zul je waarschijnlijk geen nee tegen zeggen!

Mijn webshop pakketten zijn inclusief:
Aanbevolen toevoegingen:

Heb je een aanvraag ingediend, dan neem ik telefonisch contact met je op om te bespreken wat je plannen zijn voor de te maken webshop. Zodra ik een goed beeld heb van je wensen stuur ik je een voorstel tot samenwerking. Vanaf het moment dat ik start met het bouwen van de webshop tot aan de oplevering ervan zullen we regelmatig contact met elkaar hebben. Alleen zo kan ik er voor zorgen dat de webshop precies zo wordt als jij dat voor ogen hebt.

Standaard bij elke webshop

Webshopbouw & Design

Ik maak je webshop precies zoals jij die wilt. Heb je een voorbeeld voor me van wat je mooi vindt? Ik maak het graag na. Heb je een template gezien op deze website dat je mooi vindt, dan maak ik dat graag op maat. Je kunt bij mij kiezen uit meer dan 250 WordPress templates. Wat je ook wilt, ik bouw het voor je. Er zitten geen grenzen aan het design!

Eenvoudig aan te passen webshop

De webshop die ik oplever is eenvoudig te onderhouden, zowel op het gebied van tekst als op dat van afbeeldingen. Tijdens het bewerken klik je simpelweg een tekst of afbeelding aan, pas je deze aan zoals jij wilt, klik je op opslaan - en klaar is Kees. Uiteraard laat ik je eerst zien hoe dat werkt, tijdens onze persoonlijke Teamviewer meeting.

SEO Ready webshop

Een SEO-ready webshop is een webshop die klaar is voor het internet en zoekmachines. Als je bij mij een webshop laat maken, dan koppel ik die aan Google Analytics en Search Console. Op die manier kun je precies bijhouden hoe je webshop presteert en hoeveel bezoekers je ontvangt. Ik stel tevens de metatags & descriptions voor je in en optimaliseer je webshop bovendien op laadsnelheid.

Responsive design

Een responsive webshop is een website die zich aanpast aan elk denkbaar beeldschermformaat. Als ik een webshop voor je maak, is die altijd responsive en zal die dus ook goed zichtbaar zijn op iedere desktop, tablet en mobiel. Ook is je webshop eenvoudig af te stellen op specifieke beeldscherm formaten. Ik lever je webshop altijd perfect afgesteld op.

Uitleg tijdens teamviewer meeting

Als ik je webshop heb gebouwd, wil je uiteraard wel de mogelijkheid hebben om ook zelf aan de slag te kunnen gaan met de inhoud. Daarom geef ik je na de oplevering tijdens een Teamviewer meeting een uitgebreide rondleiding door het WordPress CMS. Zo laat ik je zien hoe eenvoudig het is om de website aan te passen. Mocht je aanpassingen toch liever door mij laten doen of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij me terecht.

Logo ontwerp

Bij een webshop hoort een logo. Heb je dat nog niet? Dan maak ik graag een logo voor je webshop, dat helemaal past bij jouw business, doelgroep, product of dienst.

Premium software met licentie

Astra Pro

Astra Pro is zonder twijfel het meest uitgebreide te bewerken WordPress thema op de markt. Met dit premium thema in combinatie met Elementor zijn er geen grenzen meer aan design en is je webshop volledig aan te passen aan jouw wensen. Dit thema is bij jouw webshop inbegrepen en is de eerste zes maanden gratis.

Elementor Pro + Ultimate addons

Elementor is momenteel de beste paginabouwer op de markt. Met de premium toevoegingen Elementor Pro en Ultimate addons heb je ongelimiteerde mogelijkheden in het design en de opbouw van je webshop. Deze plugins zitten bij jouw webshop inbegrepen en zijn de eerste zes maanden gratis. Daarna profiteer je ervan met een sterk gereduceerd tarief.

Gravity Forms Basic formulieren

Met Gravity Forms Basic kun je onbegrensd formulieren maken, zoals bijvoorbeeld een contact formulier of een offerte formulier. Met een professioneel formulier van Gravity Forms kunnen je klanten heel eenvoudig contact met je opnemen en bepaal je zelf welke informatie je wilt ontvangen. Deze plugin zit bij jouw webshop inbegrepen en is de eerste zes maanden gratis. Je kunt indien je dat wenst tevens de Pro en Elite versies afnemen.

Kies uit 50 miljoen foto's met licentie

Heb je afbeeldingen nodig voor je webshop? Bij mij kun je kiezen uit meer dan vijftig miljoen stockfoto’s met licentie. Met de juist gekozen professionele foto's kun je je webshop een uitstraling geven die helemaal aansluit op jouw smaak en dat wat past bij jouw bedrijf. En dat is belangrijker dan je denkt!

Aanbevolen toevoegingen

Webhosting & e-mail

Als ik een webshop voor je maak kun je bij mij tevens terecht voor webhosting & e-mail. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar je hosting en e-mail instellingen. Is er iets met je webshop aan de hand? Dan heb je alle service onder één dak, met één aanspreekpunt. Ik regel alles voor je, van domeinregistratie tot aan een perfect werkende webshop. Je kunt op die manier ook eenvoudig doorgroeien, want voor elk type Managed Webhosting kun je bij mij terecht.

Onderhoud & security

Met mijn WordPress Onderhoud & Security pakket heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en de beveiliging van je webshop. Dit pakket is inclusief beveiligingssoftware t.w.v. €99,- per jaar. Met dit pakket hoef je je nooit meer zorgen te maken over nare hackers, malware en virussen en is je webshop altijd up-to-date.

Een professionele woocommerce webshop

Woocommerce webshop pakketten

Webshop pakket 1

Premium webshop op maat
1495,- Eenmalig
 • Webshopbouw & design
 • Tot 7 pagina's
 • Logo ontwerp
 • SEO ready website
 • Stock foto's met licentie
 • Elementor Pro
 • Elementor Ultimate addons
 • Astra Pro
 • Gravity Forms

Webshop pakket 2

Premium webshop op maat
1995,- Eenmalig
 • Webshopbouw & design
 • Tot 14 pagina's
 • Logo ontwerp
 • SEO Ready website
 • Stock foto's met licentie
 • 3 maanden gratis hosting & e-mail
 • 3 maanden gratis onderhoud & security
 • Elementor Pro
 • Elementor Ultimate addons
 • Astra Pro
 • Gravity Forms
Popular
Een professionele woocommerce webshop

Woocommerce webshop functionaliteiten

Voorbeeld van een webshop template

WordPress webshop laten maken

6 redenen om direct in te stappen

Webshop laten maken - helemaal op maat

Wil je een webshop laten maken? Bij mij kun je terecht voor premium webshopbouw & design. Daarbij maak ik je webshop precies zoals jij wilt, zonder grenzen te stellen aan design. Ik bouw je webshop bijvoorbeeld aan de hand van een voorbeeld, of met jouw eigen ontwerp, of op basis van een WordPress template dat een prachtige basis biedt. Kies je voor het laatste, dan bied ik je de keuze uit maar liefst meer dan 250 WordPress templates.

SEO Ready webshop

Een webshop die SEO ready is, is een webshop die gemaakt is volgens de eisen van het internet en die gericht is op de formules van zoekmachines, waardoor je webshop beter gevonden wordt. Ik koppel je webshop aan Google Analytics en Search Console. Daarmee houd je heel eenvoudig bij hoeveel mensen je webshop dagelijks bezoeken en hoe je webshop per maand presteert. Ik stel bovendien de meta tags & descriptions voor je in. Daarnaast optimaliseer ik je webshop op laadsnelheid.

Onderhoud & security

Wil je een webshop laten maken, dan is het een goed idee om bij je webshop direct een onderhoudspakket te bestellen. Met het WordPress Onderhoud & Security pakket heb je zelf geen omkijken meer naar de beveiliging en het onderhoud van je webshop. In dat geval hoef je je geen zorgen te maken over hackers, malware en virussen en is je webshop altijd up-to-date. Dit mooie pakket is inclusief beveiligingssoftware, t.w.v. €99,- per jaar.

Eenvoudig te bewerken pagina's

Professionele webshopbouwers kiezen vrijwel altijd voor Elementor, want het is de beste paginabouwer op de huidige markt. Kies je voor de premium toevoegingen Elementor Pro en Ultimate addons, dan heb je zelfs ongelimiteerde mogelijkheden in het design en de opbouw van je webshop. Deze handige plugins zijn standaard bij jouw webshop inbegrepen en de eerste zes maanden gratis. Na een half jaar profiteer je van een sterk gereduceerd tarief.

Uitleg tijdens teamviewer meeting

Als je een webshop laat maken, dan is het wel handig als je die zelf ook kunt bedienen. Daarom laat ik je, als hij klaar is, graag zien hoe je zelf aan de slag kunt met je webshop. Tijdens een Teamviewer meeting geef ik je een rondleiding door het WordPress CMS. Op die manier leer je op een eenvoudige manier hoe je foto’ en tekst op de webshop zelf kunt aanpassen. Mocht je daarna toch nog hulp nodig hebben, dan kun je uiteraard altijd bij mij terecht.

Persoonlijk contact

Voor mij is onderling contact onmisbaar tijdens het bouwen van jouw webshop. Zodra ik de basis van je webshop klaar heb, stuur ik je dan ook direct een link per e-mail. Zo kunnen we samen kijken naar hoe je webshop er op dat moment uit ziet. Vervolgens zetten we in overleg alle puntjes op de i, totdat jij helemaal tevreden bent over het design. In een later stadium laat ik je tevens zien hoe je aanpassingen doet aan je nieuwe webshop.

reviews

Wat mijn klanten vertellen

Fijne man, die echt maatwerk levert voor een scherpe prijs! Wouter neemt alle tijd om ons uitleg te geven. In deze nieuwe wereld van Woocommerce en WordPress. We zijn erg blij met onze mooie website. Als we iets willen dan probeert Wouter daar echt iets moois van te maken. Hij heeft ook zelf allerlei leuke ideeen. Wouter neemt ook de tijd om allerlei adviezen te geven.
Anda van der Lem
Google review
5 sterren
Site is naar volle tevredenheid opgebouwd Wouter heeft alle tijd genomen om goed te luisteren wat voor een site ik wil. Deze vertaalslag heeft hij perfect vertaald naar een hele mooie site waar ik erg trots op ben!
Marcel Jansen
Google review
5 sterren
Een zeer betrouwbare partner voor het bouwen van je eigen website of webshop. Neemt alle tijd voor je om je door alle stappen te begeleiden. Heeft uitstekende kennis van zaken en is zeer professioneel. Ik zou hem iedereen aanbevelen!
Frits Pol
Google review
5 sterren

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen neem ik contact met je op. Zo kunnen we even kennis maken en je plannen voor je webshop te bespreken. Vervolgens ontvang je een overeenkomst, waarin precies staat aangegeven wat ik voor je ga doen en wat ik oplever. Heb je die overeenkomst voor akkoord ondertekend, dan plan ik het maken van je webshop in en ga ik aan de slag.

De oplevertijd is afhankelijk van een aantal zaken, zoals het op tijd aanleveren van content en de omvang van het project. Mijn ervaring is, dat de gemiddelde oplevertijd van een complete webshop tussen de één à twee weken ligt. De webshop is in ieder geval binnen 30 dagen afgerond. Zo voorkom ik zelf ook dat er teveel projecten tegelijk blijven liggen. Genoeg tijd dus om ook de puntjes op de i te zetten.

In principe kan je onbeperkt producten toevoegen. Met standaard webhosting raad ik je aan niet over 10.000 producten te gaan. Heb je meer producten dan heb je speciale webhosting nodig die krachtig genoeg is om met deze aantallen om te gaan tijdens bijvoorbeeld imports of updates.

Mocht je met veel producten gaan werken heb ik daar een oplossing voor die ik in je webshop kan bouwen. Je importeert je producten dan vanuit een XLSX Excel sheet. Dit kan heel handig zijn wanneer je op een later moment bulk aanpassingen moet doen. Deze aanpassingen verander je in de XLSX sheet en vervolgens upload je deze in de webshop en klaar is kees. Om het overzicht te houden kan je voor elke categorie een aparte XLSX sheet aanmaken.

iDEAL

Bancontact

Creditcard

Apple Pay

Klarna

PayPal

SEPA-incasso

KBC/CBC betaalknop

Belfius Direct Net

SOFORT Banking

Bank transfer

Przelewy24

Cadeaukaart

Giropay

Paysafecard

EPS

Carte Bancaire

Maaltijd-, eco- en cadeaucheques

Als er bestellingen zijn gedaan dan word je de eerst volgende werkdag uitbetaald.

Zodra ik de webshop heb opgeleverd en jij die hebt betaald is de webshop jouw eigendom en ben je vrij om er mee te doen wat je wilt. Ik raad je wel aan om het onderhoud & security pakket af te nemen. Zo houd je je webshop veilig en up-to-date.

Ja, je kunt altijd wijzigingen blijven doorgeven. Als het een stuk tekst is of een afbeelding dan zet ik deze gratis op je webshop. Als het grotere aanpassingen zijn, zoals nieuwe functies of extra pagina’s, dan overleggen we even over de kosten. Zelf kun je natuurlijk ook aanpassingen doen. Maar indien nodig sta ik altijd voor je klaar.

Je kunt kiezen uit meer dan 250 WordPress templates die volledig te bewerken zijn. Zit er niets bij wat je leuk vindt? Dan maak ik een webshop zoals jij dat wilt, aan de hand van één of meer voorbeelden van bestaande webshops die je mij stuurt. Ik kopieer uiteraard geen webshops, maar kan er wel één bouwen in dezelfde stijl.

Ja, de domeinnaam wordt op jouw naam geregistreerd, zodat je zelf eigenaar bent van de webshop. Dat is wel zo handig, want meestal is de webshop ook je bedrijfsnaam en die wil je natuurlijk in eigen beheer houden. Het domein kan zowel op naam van je bedrijf als privé geregistreerd worden. Als je al een domeinnaam hebt, dan verhuis ik deze naar onze registrar en registreer ik hem vervolgens op jouw naam.

Als je de licenties van de plugins en het thema opzegt, dan krijgen deze geen updates meer. Vergelijk het met een computer of een smartphone, als je deze lang genoeg niet updatet, dan lopen ze vast of worden ze gehackt. Je hebt de licenties dus nodig om je webshop veilig en gezond te houden.

De stap naar een succesvolle website

Kom in contact!

Wil jij graag de stap nemen naar een nieuwe en moderne webshop? Een goed idee! Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Je kunt me natuurlijk een bericht sturen, maar het is misschien beter me even te bellen. Een telefoontje geeft namelijk al snel meer duidelijkheid over wat er komt kijken bij het opzetten van een webshop. En zo weet je ook direct wat ik voor jou kan betekenen.

Wouter

Webdesigner

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven