Website laten maken

Je website op maat gemaakt

premium website laten maken

Ik bouw een premium website voor jou

Wil je een website op maat? Dan ben je aan het juiste adres. Ik maak gebruik van moderne en premium software waardoor jouw website precies gemaakt kan worden zoals jij dat wil. Ik heb een aantal websitepakketten voor jou samengesteld waar je waarschijnlijk geen nee tegen kan zeggen 🙂

Dat is inclusief:
Aanbevolen toevoegingen:

Na je aanvraag maken we telefonisch kennis met elkaar en wil ik alles weten over je plannen voor de nieuwe website. Zodra ik een goed beeld heb van jouw wensen stuur ik je een voorstel om samen te gaan werken. Vanaf de start van de websitebouw tot aan oplevering zullen we regelmatig contact hebben om te zorgen dat de website precies zo word zoals jij dat voor ogen hebt.

Websitebouw & Design

Ik maak je website zoals jij dat wilt. Je geeft mij voorbeelden van wat je mooi vind of misschien heb je een template op deze website gezien die je mooi vind. Ik heb keuze uit meer dan 250 WordPress templates maar als je iets anders wilt dan bouw ik dat voor jou. Er zitten geen grenzen aan het design!

Gemakkelijk aan te passen website

De website die ik oplever is gemakkelijk in het onderhouden van teksten en afbeeldingen. Je klikt een tekst of afbeelding aan, past deze aan, klikt op opslaan en klaar is kees. Ik laat je zien hoe dit werkt tijdens een Teamviewer meeting.

Elementor Pro + Ultimate addons

Elementor is momenteel de beste paginabouwer op de markt. Met de premium toevoegingen Elementor Pro en Ultimate addons hebt je ongelimiteerde mogelijkheden in het design en opbouw van je website. Deze plugins zitten bij jouw website inbegrepen en zijn de eerste 6 maanden gratis. Daarna geniet je van een sterk gereduceerd tarief.

Astra Pro

Astra Pro is zonder twijfel het meest bewerkelijke WordPress thema op de markt. Met dit premium thema in combinatie met Elementor zijn er geen grenzen meer en is je website volledig aan te passen. Dit thema zit bij jouw website inbegrepen en is de eerste 6 maanden gratis.

Gravity Forms Basic formulieren

Met Gravity Forms basic kan je onbegrensd formulieren maken. Formulieren heb je nodig voor bijvoorbeeld je contactformulier of offerteformulier. Op deze manier kunnen je klanten gemakkelijk contact met je opnemen en bepaal je zelf naar welke informatie je vraagt. Deze plugin zit bij jouw website inbegrepen en is de eerste 6 maanden gratis. De Pro en Elite versies zijn in overleg ook beschikbaar.

Uitleg tijdens teamviewer meeting

Je wilt natuurlijk ook zelf aan de slag met je website. Tijdens een Teamviewer meeting geef ik je een rondleiding door het WordPress CMS en laat ik zien hoe je de website kunt aanpassen. Geloof mij, het is echt heel gemakkelijk 🙂 Mocht je toch hulp nodig hebben kun je altijd bij mij terecht.

Responsive design

Een responsive website is een website die zichzelf aanpast op elk beeldschermformaat. Je website zal dus goed zichtbaar zijn op desktop, tablet en mobiel. Ook is de website gemakkelijk af te stellen op deze beeldscherm formaten. Ik lever je website perfect afgesteld op.

Kies uit 50 miljoen foto's met licentie

Kies uit meer dan 50 miljoen stock foto's met licentie 🙂 Met goede foto's kan je je website de uitstraling geven die bij jou en jouw bedrijf past.

Logo ontwerp

Bij een website hoort een logo. Heb je nog geen logo? Dan maak ik een logo voor jouw website.

Aanbevolen toevoegingen

Webhosting & e-mail

Je kan bij mij terecht voor webhosting & e-mail. Je hebt dan geen omkijken meer naar je webhosting en e-mail instellingen en als er iets met je website is heb je alles onder één dak met één aanspreekpunt. Ik regel alles van domeinregistratie tot een werkende website. Je kan ook gemakkelijk doorgroeien en voor elk type managed webhosting bij mij terecht.

SEO Ready website

Met een SEO ready website heb je een website die klaar is voor het internet en de zoekmachines. Met je website gekoppeld aan Google Analytics en Search console kan je precies bijhouden hoe je website presteert en hoeveel bezoekers je ontvangt. Ook stel ik de meta tags & descriptions voor je in en optimaliseer ik je website op laadsnelheid.

Onderhoud & security

Met het WordPress onderhoud & security pakket heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en beveiliging van je website. Dit pakket is inclusief beveiligingssoftware t.w.v. €99,- per jaar. Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over hackers, malware en virussen en is je website altijd up-to-date.

Websitepakket 1

Premium website op maat
995,- Eenmalig
 • Websitebouw & design
 • Tot 7 pagina's
 • Logo ontwerp
 • Elementor Pro
 • Elementor Ultimate addons
 • Astra Pro
 • Gravity Forms

Websitepakket 2

Premium website op maat
1499,- Eenmalig
 • Websitebouw & design
 • Onbeperkte pagina's
 • Logo ontwerp
 • SEO Ready website
 • 6 maanden gratis hosting & e-mail*
 • 6 maanden gratis onderhoud & security*
 • Elementor Pro
 • Elementor Ultimate addons
 • Astra Pro
 • Gravity Forms
Popular
WordPress website per maand

6 redenen om in te stappen

Je website op maat gemaakt

Premium websitebouw & design. Ik maak je website zoals jij dat wilt. Je geeft mij voorbeelden van wat je mooi vind of misschien heb je een template op deze website gezien die je mooi vind. Ik heb keuze uit meer dan 250 WordPress templates maar als je iets anders wilt dan bouw ik dat voor jou. Er zitten geen grenzen aan het design!

SEO Ready website

Met een SEO ready website heb je een website die klaar is voor het internet en de zoekmachines. Met je website gekoppeld aan Google Analytics en Search console kan je precies bijhouden hoe je website presteert en hoeveel bezoekers je ontvangt. Ook stel ik de meta tags & descriptions voor je in en optimaliseer ik je website op laadsnelheid.

Onderhoud & security

Met het WordPress onderhoud & security pakket heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en beveiliging van je website. Dit pakket is inclusief beveiligingssoftware t.w.v. €99,- per jaar. Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over hackers, malware en virussen en is je website altijd up-to-date.

Gemakkelijk te bewerken pagina's

Elementor is momenteel de beste paginabouwer op de markt. Met de premium toevoegingen Elementor Pro en Ultimate addons hebt je ongelimiteerde mogelijkheden in het design en opbouw van je website. Deze plugins zitten bij jouw website inbegrepen en zijn de eerste 6 maanden gratis. Daarna geniet je van een sterk gereduceerd tarief 🙂

Uitleg tijdens teamviewer meeting

Je wilt natuurlijk ook zelf aan de slag met je website. Tijdens een Teamviewer meeting geef ik je een rondleiding door het WordPress CMS en laat ik zien hoe je de website kunt aanpassen. Geloof mij, het is echt heel gemakkelijk 🙂 Mocht je toch hulp nodig hebben kun je altijd bij mij terecht.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is onmisbaar tijdens het bouwen van een website. Als er een basis van je website klaarstaat stuur ik je een link zodat je kan meekijken. Samen zetten we in overleg alle puntjes op de i totdat jij helemaal tevreden bent. In een Teamviewer meeting laat ik je zien hoe je aanpassingen aan je nieuwe website kunt doen.

Wouter Wamelink Webdesigner
reviews

Wat mijn klanten vertellen

Fijne man, die echt maatwerk levert voor een scherpe prijs! Wouter neemt alle tijd om ons uitleg te geven. In deze nieuwe wereld van Woocommerce en WordPress. We zijn erg blij met onze mooie website. Als we iets willen dan probeert Wouter daar echt iets moois van te maken. Hij heeft ook zelf allerlei leuke ideeen. Wouter neemt ook de tijd om allerlei adviezen te geven.
Anda van der Lem
Google review
5 sterren
Site is naar volle tevredenheid opgebouwd Wouter heeft alle tijd genomen om goed te luisteren wat voor een site ik wil. Deze vertaalslag heeft hij perfect vertaald naar een hele mooie site waar ik erg trots op ben!
Marcel Jansen
Google review
5 sterren
Een zeer betrouwbare partner voor het bouwen van je eigen website of webshop. Neemt alle tijd voor je om je door alle stappen te begeleiden. Heeft uitstekende kennis van zaken en is zeer professioneel. Ik zou hem iedereen aanbevelen!
Frits Pol
Google review
5 sterren

Op het moment dat je aanvraag binnen is neem ik contact met je op om kennis te maken en je plannen en de website te bespreken. Je ontvangt van mij een overeenkomst waarin staat wat ik voor jou ga doen en wat ik precies oplever. Als deze ondertekend is en ontvangen plan ik je website in en gaan we aan de slag 🙂

De oplevertijd is afhankelijk van een aantal zaken als het op tijd aanleveren van content en de omvang van het project. Mijn ervaring is dat de gemiddelde oplevertijd van een complete website tussen de één en twee weken ligt. De website moet in ieder geval binnen 30 dagen afgerond zijn om te voorkomen dat er teveel projecten tegelijk blijven liggen. Er is dus tijd genoeg om ook de puntjes op de i te zetten.

Zodra de website is opgeleverd en betaald dan is de website jouw eigendom en ben je vrij om te doen met de website wat je wilt. Het is wel aan te raden om het onderhoud & security pakket af te nemen om de website veilig en up-to-date te houden.

Yes, je kan altijd wijzigingen doorgeven. Als dit een tekst is of een afbeelding dan zet ik deze gratis op je website. Als het grotere aanpassingen zijn zoals nieuwe functies of extra pagina’s dan overleggen we even. Zelf kan je natuurlijk ook aanpassingen doen maar ik sta altijd voor je klaar.

Je kan kiezen uit meer dan 250 WordPress templates die volledig te bewerken zijn. Zit er niets bij wat je leuk vind? Dan maak ik een website zoals jij dat wilt aan de hand van één of meer voorbeelden van bestaande websites die je mij stuurt. Ik kopieer geen websites maar dan weet ik in welke stijl je de website graag ziet.

Ja, de domeinnaam word op jouw naam geregistreerd zodat je zelf eigenaar bent. Dat is wel zo handig want meestal is dit je bedrijfsnaam en die wil je in eigen beheer houden. Het domein kan zowel op je bedrijf als particulier geregistreerd worden. Als je al een domeinnaam hebt word deze naar ons verhuist en ook dan op jouw naam geregistreerd.

Als je de licenties van de plugins en thema opzegt dan krijgen deze geen updates meer. Vergelijk het met een computer of smartphone, als je deze lang genoeg niet update dan lopen ze vast of worden ze gehackt. Deze updates heb dus je nodig om je website gezond en veilig te houden.

De stap naar een succesvolle website

Kom in contact!

Ben je zover dat je de stap wilt nemen naar een nieuwe en moderne website? Dan sta ik jou graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Je kan mij een bericht sturen maar je mag mij ook bellen. Een telefoontje kan al snel meer duidelijkheid geven over wat er komt kijken bij het opzetten van een website en wat ik voor jou kan betekenen.

Wouter

Webdesigner

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar top